A könnyen mosható szakácskabát mindig érték

Egy konyhában minden esetben érvényes az a mondás, hogy rend a lelke mindennek. Legyen szó menzáról, étteremről, gyorsbüféről, cukrászdáról vagy egy hotel konyhájáról, az biztos, hogy mind az edények, mind az öltözék tiszta kell legyen.

Nemcsak a spontán végzett egészségügyi ellenőrzések miatt kell odafigyelni ezekre az apróságokra, hanem amiatt is, mert a küllem összeszedettséget tükröz. Ilyenkor mindig érték az olyan szakácskabát, amit könnyen lehet mosni és szárítani.

A zsíros, ragacsos közegben hamar felkerülhetnek a makacs foltok, így ezt mindig magas, lehetőleg 90 fokon kell mosni, fehérítővel vagy folttisztítóval. A vasalás sem elhanyagolandó, a szakácskabát ugyanis nagyon képes tartani a ráncokat. Gőzölő programmal vagy szinte száraz állapotban érdemes kivasalni.

Vállaltunknál tartós anyagból készült szakácskabát változatok kaphatóak, fehér vagy fekete színben, széles méretválasztékkal. A forgalmazott típusok hímzéssel logózhatóak is, így igény szerint könnyen személyesíthetőek.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás