Xiaomi Note 4 elképesztő technológiával

Xiaomi Note 4

Nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlnunk, hogyha szeretnénk egy jó telefont vásárolni magunknak. A választék már nagyon széles, köszönhetően az ázsiai márkák elterjedésének.

A Xiaomi Note 4 nagyon kimagasló eredményeket mutat az eladások terén és ez nem csoda, hogyha jobban szemügyre vesszük a telefont. Aki szereti a számokban mérni a teljesítményt, az nézzen utána, hogy mennyire jó eredményt ért el a különféle benchmark teszteken.

De a legjobban akkor járunk, hogyha lehetőségünk adódik kipróbálni a Xiaomi Note 4 telefont. A nagy képernyő ellenére, nagyon kényelmes kézben fogni, még annak is, akinek kisebb a tenyere. Gyorsan reagál az érintésre, nincsenek szaggatások a rendszerbem. az ujjlenyomat olvasóra sem lehet semmi panaszunk, ami a gyorsaságát illeti.

A fényképeket a hátlapon található 13 megapixeles kamerával készíthetjük, a szelfik pedig az előlapi 5 megapixeles optikával készíthetőek. Mindehhez kapunk egy vaskos 4100 mAh méretű akkumulátort. Ám ennek ellenére is könnyűnek mondható a Xiaomi Note 4.