Varázslatos aromájú a bodza pálinka

Bodza pálinka

Mindnyájan tudjuk, hogy a bodzából milyen finom szörp és üdítőital készíthető, sokan meg is csinálják minden tavasszal a családnak, viszont ebből még pálinkát is főznek, ami már valódi érdekességnek számít.

Igazi különlegesség a bodza pálinka, amit muszáj megkóstolni. A palinkam.hu webáruház jóvoltából hozzájuthatunk az Agárdi Prémium Bodza Pálinkához, aminek varázslatos ízével meglephetjük a tisztelt vendégeinket egy-egy családi vagy baráti összejövetelen. Csokoládéra emlékeztető illatkomponensek vegyülnek izgalmas, lekváros, enyhén virágos beütésű gyümölcsösséggel, eme szelídbodzából előállított italban. A bodza pálinka gyártása során, az ernyős terméseket a szőlővel azonos módon lebogyózzák és összezúzzák, ezután kimagozzák, hogy a magban található zöldes, vegetális jegyek ne zavarják meg az ital gyümölcsösségét. A bogyó egyedi jegyeinek köszönhetően, a bodza pálinka kortyolgatása igazi élményt jelent az ínyenceknek.

Ezért vásárolja meg Ön is ezt a remek és különleges szeszesitalt, aminek a fogyasztása szobahőmérsékleten aperitifként, valamint digesztívumként ajánlott! A webáruházban megvehető bodza pálinka 0,35 literes kiszerelésben áll a rendelkezésére és a maga 40%-os alkoholtartalmával valódi érdekes finomság. Hogyha kérdése lenne a bodza pálinka vagy bármelyik termékkel vagy annak megrendelésével kapcsolatban, akkor vegye fel a kapcsolatot az internetes üzlet munkatársaival a honlapon található telefonszámon vagy e-mail címen keresztül! A kollégák minden problémával szemben készségesen segíteni fognak Önnek.