UV és led műkörmös lámpa fajták

Műkörmös lámpa

Mindegy, hogy melyik szakmában tevékenykedik valaki, a megbízható, tartós eszközök nélkülözhetetlenek. Ez a műköröm építésre is vonatkozik, ezért a műkörmös lámpa minősége roppant fontos. Aki már profi, az valószínűleg tudja, hogy milyet érdemes vásárolni, de még a régóta a szakmában dolgozóknak is tartogat a piac újdonságokat.

Amikor beruházunk egy ilyen gépbe, érdemes pár szempontot mérlegelni. Az egyik, hogy milyen anyagok köttetésére vásároljuk. Ha mindenféle anyaggal dolgozunk, akkor az UV lámpa a megfelelő, viszont ha csak olyanokkal, amelyekhez a LED is megfelel, akkor a gyors munkamenet érdekében ez utóbbi is teljesen megfelelő.

A legjobb műkörmös lámpa kétségtelenül az, amelyik mindkettő tulajdonságait ötvözi, vagyis az UV/LED lámpa. A másik kérdés a műkörmös lámpa megvétele előtt, hogy milyen kapacitásúra van szükség. Ha nagyobb kihasználtságra számítunk, akkor vegyünk egy nagyteljesítményű, 36 vagy 48 W darabot. Széles műkörmös lámpa választék található a gellakk.com webáruházban, ahol az árak is verhetetlenek.