A törölközőszárító radiátor praktikus és hasznos

Törölközőszárító radiátor

A fürdőszoba párás levegője sok esetben kellemetlen légkört idéz elő, a megfelelő szellőzés hiánya miatt. A törölközők fürdés után nedvesek lesznek, és hosszú ideig sem száradnak meg, illetve kellemetlen szaguk lesz. A törölközőszárító radiátor segít megoldani ezt a problémát, hiszen a falra szerelve, fűtés közben szárítja meg a ráterített törölközőket, valamint semlegesíti a párás levegőt.

Természetesen, ez főleg a téli időszakban működik, amikor nem tudunk szabad ég alatt teregetni, ruhákat szárítani. A törölközőszárító radiátor elérhető hagyományos vizes keringetéssel, illetve elektromos kivitelben is. Ennek megfelelően bármelyik fürdőszobába felszerelhető.

A nyári időszakban, mivel nincs fűtés, a megfelelő szellőzés biztosítása által lehet hatékonyan szárítani törölközőinket. A netkazan.hu weboldalon számos típusú törölközőszárító radiátor közül választhat, különböző méretben, kivitelben és árban. Itt minden tájékoztatást megtalál a termékekről fényképpel, leírással és árral. A folyamatos kedvezmények által most olcsóbban juthat hozzá.