Tisztításban jól jön a homokfúvás

Homokfúvás

Gyakran foglalkozunk régi fémfelületek felújításával vagy csak egyszerűen szeretjük, ha az otthonunkban minden renden van és tiszta. Akkor a homokfúvás technikai részleteit érdemes megismernünk. Gyakori probléma, hogy egyes felületekről nehezen takarítható el a rozsda vagy bármilyen más szennyeződés.

A betonfelületen a résekben mohák telepednek meg, a régi kapu részben levetette magáról a festéket, miközben a másik felén olyan erősen tapad, hogy kézi eszközzel lehetetlen megszabadulni tőle. A homokfúvás a megoldás minden ilyen problémára. Adott a magasnyomású vízsugár előállítására képes szerkezet, ami egyúttal még apró homokszemcséket is visz magával.

Ezek olyan erőteljes csiszolóhatást váltanak ki, ami mindent letakarít. A gyakran fejtörést okozó graffitit percek alatt tünteti el és egy teljesen tiszta felületet hagy maga után. Mindezek mellett, a homokfúvás alkalmas még díszítő rajzok elkészítésére is. Nagyon sokoldalú rendszerről van szó, amit érdemes kihasználni okosan. Vásároljuk meg a megfelelő felszerelést a szerszamkell.hu oldalon!