Tincses szempilla az ígéző tekintetért

Tincses szempilla

Egészen apró helyet foglal el az arcon, de mégis nagyon fontos szerepe van. Mi az? Hát persze, hogy a szempilla. De ha nem elég igéző, akkor jöhet a tincses szempilla. A szép, hosszú és dús szempilla bizony keveseknek adatik meg. Nem csoda hát, hogy igazi iparágak nőtték ki magukat annak érdekében, hogy ne csak a természet kiváltságosai rendelkezzenek vele.

A szempillaspirál, a műszempilla és a formázásukra, szétválasztásukra szolgáló eszközök már régóta jelen vannak a nők szépségápolási termékei között. A műszempillák között többféle is van, az egyik legnépszerűbb a tincses szempilla. A vásárlás során mik a legfontosabb szempontok?

Az egyik a természetes hatás, a másik a tartósság, de a könnyű kezelhetőség is lényeges. Nem véletlenül keresik a szakemberek a tincses szempillát, hiszen a vendégek körében nagyon elterjedt. A gellakk.com webáruházban többféle méretben megvásárolható, ugyanakkor a felviteléhez szükséges ragasztó és alátét is megtalálható. A tincses változat meglehetősen tartós, így biztosan nem válik le már néhány óra után.