Takarítógép bérlés vásárlás helyett

Takarítógép bérlés

Rengeteg család nem tud annyi pénzt összespórolni, amiből telne egy jó takarítógép megvásárlására. Ebben a helyzetben sem kell szomorkodni, hiszen más módja is létezik a szőnyeg kitakarításának. A takarítógép bérlés méltán népszerű a hölgyek körében, mivel kedvezményes áron rendelhető meg a Richárd Gépkölcsönzőtől.

Előre időpontot kell foglalni a név, a cím, illetve a bérlési időtartam megjelölésével. A házhoz szállítás autóval történik, és kétszer 1000 forintot kell érte fizetni. Ezenkívül, 3000 forintba kerül a takarítógép bérlés. Letéti díjat nem kell fizetni. Összesen 5 ezer forintot kell szánni a szolgáltatás igénybevételére. Évente két-három alkalommal kell sort keríteni a tisztításra és fertőtlenítésre. Nem titok, hogy sokkal jobban megéri évi kb. 10-15 ezer forintot kifizetni a bérlésért, mint több százezer forintért vásárolni.

Ahol kisgyerekek vagy háziállatok laknak, ott akár gyakrabban is megejthető a takarítás. A szakemberek el fogják magyarázni, hogyan kell használni a készüléket. Ezt akkor is meg kell tenniük, ha a család korábban már rendelt a kölcsönzőtől. Ha a takarítógép bérlés során valamilyen probléma merül fel, akkor még időben jelezni kell a megadott telefonszámon. Hiba esetén azonnal sor kerül majd a cserére, hogy ne legyen csúszás a programban. Nem elég csupán az elszállításkor jelezni, hogy probléma történt.

A szakemberek csak akkor veszik fel a telefont, ha a híváskor látható a telefonszám. A bérleti díjat az átadáskor kell kifizetni. A takarítógép bérlés Budapest mindegyik kerületében egységes áron vehető igénybe. Egyetlen hölgy sem fog benne csalódni, mert végre teljesen tiszta lesz az otthona.