A személyi kölcsön nagyobb teret enged

Személyi kölcsön

Az áru-, autó- és lakáshitel összege csak egy adott, előre meghatározott dologra használható fel, így ha több mindent szeretne elintézni a pénzből, illetve egyéb céljai is vannak, mint valamilyen termék, autó vagy ingatlan megvásárlása, akkor más alternatíva után kell néznie.

Például a személyi kölcsön teljes értéke szabadon hasznosítható, nincsenek megkötések és azon kívül, hogy állandó munkahelye kell legyen, fedezet sem szükséges hozzá. A hitelvalaszto.hu weboldalon utánajárhat, hogy melyik intézmény, milyen feltételek mellett kínál Önnek személyi kölcsönt, így mielőtt belépne bármelyiknek az ajtóján, alaposan megfontolhatja, hogy melyik opció lenne a leginkább kedvező.

A honlapon található kalkulátor mezőiben megadhatja a hitel összegét és a futamidőt is, így különböző esetekre átböngészheti az ajánlatokat. Amennyiben a rövid futamidő a lényeg, akkor annak feltételeit a minimális 1 év beállításával tekintheti meg, de ha a kamatláb is fontos, akkor alaposabb áttekintésre lesz szükség. A személyi kölcsön kalkulátor mindkét esetben a segítségére lesz.