Széchenyi Kártya a cég fenntartásához

Széchenyi Kártya

Előfordulhat, hogy üzleti vállalkozása fenntartásához nincs elég anyagi támogatása. Erre az esetre a Széchenyi Kártya nyújthat Önnek segítséget. Minden KKV igényelheti, amelyik egyéni cégként vagy vállalkozásként működik. Fő kikötése, hogy legalább egy lezárt évet fel tudjon mutatni az üzlettel kapcsolatban, iratokkal igazolva.

Persze semmilyen köztartozása vagy hitele ne legyen. Az előnyei közé tartozik, hogy elég hamar elbírálják, akár 3 hét alatt megkaphatja a kívánt összeget. Államilag támogatott, országszerte pedig 300 helyen tudja igénybe venni és használhatja átutalásra, vásárlásra valamint készpénzfelvételre egyaránt.

A Széchenyi Kártya hitel igénylését a regisztrációs irodákban, a Munkáltatók és Vállalkozók Országos Szövetségénél vagy még a KAVOSZ Zrt. irodáiban nyújthatja be. Az ehhez szükséges iratokat ezekben az intézményekben serezheti be, illetve az interneten keresztül is letöltheti a weboldalról. Az itt dolgozók segítenek mindenben, a dokumentumok beszerzésében, kitöltésében és benyújtásában is.