Sok mindenre alkalmas a kerékpár utánfutó

Kerékpár utánfutó

Lehet kapni ilyen-olyan kerékpáros táskát, de nem lehet egyikbe sem olyan sokat pakolni. A kerékpár utánfutó a bringához csatlakoztatva alaposan megpakolható mindennel, amire csak szükségünk lesz a túra során.

Nem fogunk semmiben sem hiányt szenvedni. Gyakori gond a bringások köreiben, hogy egy nagyobb túra alkalmával nincs lehetőségük mindent magukkal vinni. A kényelmetlen hátizsákok egy idő után kikészítik mindenkinek a hátát.

A kerékpár utánfutó azonban nem terheli meg a kerékpárost, ezért igazán előnyösnek számít. Viszont gondolnunk kell arra is, hogy milyen útvonalat fogunk bejárni, nehogy elakadjunk a nehezebb terepen. A gyermekünk is belefér, miközben védve van széltől és esőtől.

Kényelmesen elhelyezkedhet benne és velünk tarthat a túra alkalmával, ha túl kicsi még ahhoz, hogy önállóan kerékpározzon. Érdemes elgondolkodni egy ilyen remek eszköz beszerzésén, hiszen új élménnyé fog válni a tekerés, a kerékpár utánfutónak köszönhetően. Teljes mértékben nagyszerű élmény lesz az egész családnak!