A parapetes konvektor a gázfűtés etalonja

Parapetes konvektor

Az otthonunk fűtésére és melegen tartására több megoldás is létezik. Az üzemelés tekintetében meleg vizes, gázos vagy elektromos működésűek a leginkább jellemzőek. A gázüzemű készülékek közül, a parapetes konvektor az egyik leginkább elterjedt megoldás.

A formatervezett kivitel, a zománcburkolattal bevont, kiváló színtartósággal rendelkező ház miatt, jól illeszkedik bármelyik háztartásba. A fejlett gyártási technológiának köszönhetően, a parapetes konvektor jó fogyasztással rendelkezik, ezért kiváló választás lehet Önnek is.

A kívánt hőmérséklet igény szerint szabályozható, a még kellemesebb komfortérzet biztosítására. Ezért egy világszínvonalú szabályzó felel, ami már fél C fok eltérés esetén bekapcsol. A gyújtólángégő kerámia fúvókáinak köszönhetően, biztos gyújtást lehet elérni, illetve szabályozható a gyújtóláng finomsága is.

A parapetes konvektor megbízható fűtésmegoldás, ami hosszútávra tervezve, könnyű kezelést és karbantartást biztosít, valamint költséghatékonyan működtethető. Keresse szakembereinket a további információkért!