Paracord, az elnyűhetetlen ékszer alapanyag

Paracord kiegészítő

Modern világunkban az erősebbik nem képviselői éppúgy rajonganak a szép ékszerekért és kiegészítőkért, mint a hölgyek. Az azonban biztos, hogy a férfiak és a nők mást tartanak szépnek és vonzónak. Míg a hölgyek a finomabb, kecsesebb csecsebecséket részesítik előnyben, addig a férfiak az erősebb, strapabíróbb darabokat preferálják, főleg a most oly divatos paracord kiegészítőket.

A név tulajdonképpen az angol ejtőernyő zsinórból származik, pont azért, mert az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő ékszer ebből az anyagból áll. A belőle elkészült termékek szinte elnyűhetetlenek, hihetetlenül strapabírók, így hosszútávon hű társak lesznek.

Az erős, robosztus fonott férfi karkötők naturális színüknek köszönhetően jól állnak szinte miden típusú viselethez, legyen szó bevásárlásról, vagy hétvégi sörözésről a haverokkal. A paracord rengeteg hasznos és praktikus tulajdonsággal rendelkezik, és ami mind közül talán a legjobb, hogy magabiztossággal látja el gazdáját, kiemelve annak férfias kisugárzását.