A Pandora nyaklánc többféle formában elérhető

Pandora nyaklánc

Ez a fantasztikus márka kézzel megmunkált, modern ékszerekkel várja vásárlóit. A Pandora nyaklánc leginkább tömör ezüstből, 14 és 18 karátos aranyból, drágakövekkel, ásványokkal, tenyésztett gyöngyökkel, üveggel, valamint fával kiegészítve készül.

A cég igyekszik, hogy az ékszerei könnyen felismerhetőek legyenek, azonban a másolatokat is szintén ellátják hasonló azonosítókkal. Ebből kifolyólag a kulcsfontosságú jelölések jelenléte nem garantálja az ékszer eredetiségét. Ahhoz, hogy megbizonyosodjon a vásárolt termék hitelességéről, ellenőrizze a termék származását meghatározó jelzést! 2008 óta azokon a kiegészítőkön, amelyeknek mérete megengedi megtalálható a vállalat logója, egy O betű koronával díszítve.

Abban az esetben, ha egy kellék mérete nem teszi lehetővé a logó elhelyezését, rajtuk a márka másik bejegyzett védjegye, egy ALE felirat látható. Az eredeti Pandora nyaklánc tehát ezek közül valamelyik jelzéssel biztosan el van látva. Az ALE felirat a márka alapítójának édesapja nevének kezdőbetűit tartalmazza.