Ön is gyűjti a vintage szalvétát?

Vintage szalvéta
Vintage szalvéta

Nem csodálkozunk azon, hogy egyre többen döntenek úgy, hogy létrehoznak egy szalvétagyűjteményt, hiszen gyönyörűek ezek az alkotások! Ha Önnek is van egy kollekciója, akkor mindenképpen nézzen körül a re-kreativ.hu oldalon, mert itt több, művészi kidolgozottsággal rendelkező vintage szalvéta is kapható.

A témák tárháza tulajdonképpen kimeríthetetlen, hiszen vásárolható itt többek között tájképes, angyalos, tündéres, gyümölcsös, pillangós és süteményes termék is.

Abban az esetben sincsen természetesen gond, ha Ön azoknak a táborát erősíti, akik nem csupán gyűjteni szeretik a vintage szalvétát, hanem alkotnak is vele. A dekupázs technika például remekül hasznosítható ebben az esetben, hiszen egyszerű lépések útján lehet egy maradandó képet készíteni.

A vintage szalvétával való művészkedés esetében nincs szükség nagy tapasztalatra vagy tehetségre, hiszen egy kezdő is képes lesz ragasztó, ecset, illetve lakk segítségével csinálni egy tetszetős képet. A művelet lépései le vannak írva a re-kreativ.hu oldalon, ahol az alkotók tippeket is adnak, amelyeket megfogadva biztosan jól sikerül majd az alkotás a vintage szalvétával.