Műszempilla tanfolyam elérhető áron

Műszempilla tanfolyam

Régóta vonzza már a szépségipar vagy abban dolgozik? Gondolkodott már azon, hogy bővítse a szolgáltatásai körét és elvégezzen egy olyan képzést, mint a műszempilla tanfolyam? A Studio Flash online bolt kínálatában elérhető képzés olyan plusz tudást ad a sikeresen vizsgázottaknak, amit többen már megélhetési forrásként használnak.

A jelentkezés feltétele a betöltött 16. életév és az elvégzett 8 általános. Az órákon a tanulók nem műanyag babákon, hanem egymáson gyakorolhatnak és így sajátíthatják el a szépészeti beavatkozás minden csínját-bínját. Természetesen ez idő alatt profi oktatók lesznek a segítségükre, így senkinek nem kell aggódnia a kellemetlenségek miatt. A műszempilla tanfolyam tematikája az előbb említett vállalkozás honlapján megtekinthető és magába foglalja mind az elméleti, mind a gyakorlati oktatást egy jól felszerelt teremben.

A műszempilla tanfolyam több időpontban is indul, viszont a kiscsoportos oktatás miatt, a helyek száma korlátozott, ezért érdemes minél hamarabb megnézni.