Motormentés akár 1 órán belül

Motormentés

A jó idő mindenkit kicsalogat a természetbe kirándulni, túrázni. A motorok is beizzanak ilyenkor, azonban bármikor lerobbanhat a jármű. Ilyenkor kerül képbe a motormentés. A motoros túrák szezonja tavasztól őszig tart. A nem elég alapos műszaki ellenőrzés következményekkel járhat, hiszen egy meghibásodás miatt félbe is szakadhat a kellemes motoros túra.

Ha a gépet nem lehet helyben megjavítani, akkor bizony el kell vontatni. Hogy a kellemetlenségek ne folytatódjanak, egy megbízható cégtől érdemes segítséget kérni. A korrekt árakkal és feltételekkel működő Automentes112 gyorsan és precízen vontatja el a motort anélkül, hogy abban kár keletkezne.

A motormentés bármikor, akár éjjel is elérhető Budapesten és körzetében. A lerobbant motor tulajdonosának nincs más dolga, mint értesíteni a céget telefonon, a szakemberek pedig 1 órán belül kiérkeznek a helyszínre, hogy elszállítsák a járműt a legközelebbi szervizbe, akár oda, ahová az ügyfél kívánja. Ha a motor cserbenhagyja az úton, válasszon szakszerű segítséget!