Mire jó a profi mini GPS nyomkövető?

Mini GPS nyomkövető

A nyomkövetők világában a hatékonyság, a kis méret és súly számít a legfontosabbnak, ugyanis ezen adottságoknak hála, a lehető legjobb eredmény érhető el. Nem is csoda, hogy manapság a szakemberek csakis a mini GPS nyomkövető előnyeire támaszkodnak, amit szinte bárhova el lehet rejteni a különleges kialakítása révén.

Egy gyártó pár éve sikeresen legyártotta azt a mini GPS nyomkövető modellt, ami a világ legkisebb ilyen kütyüje. A szerkezetnél a lényeges vevő mindössze 62x41x15 milliméter méretű, tehát nagyjából akkora, mint egy kisebb gyufásdoboz. A mini GPS nyomkövető alaphelyzetben, természetesen, a szükséges akkumulátorral alig nyom 50 grammot. Azonban ha a tulaj a normál hátfal helyett a mágneses verziót applikálja rá, akkor 10 grammal nagyobb súlyra is számítani kell.

Aki ezt választja, nyilván azért teszi, mert a mágneses hátlap remek ötlet, ugyanis ezáltal könnyen el lehet tenni a kis eszközt a kocsi aljára, a kutyus nyakörvére, a hátitáskába vagy bármilyen tárgyra. A mini GPS nyomkövető kellékhez kapható még egy műanyag tok, amely megvédi a nedvességtől a készüléket.