Minden, amit a Sipos-tól érdemes beszereznie

Rendeljen a Sipos-tól!

A Citroen Sipos Kft. már 2000 óta a Citroen hivatalos márkakereskedéseként van jelen a piacon. Ha új- vagy használt gépjárműre van szüksége, akkor a Sipos-tól érdemes beszereznie. Az adásvétel lebonyolítása mellett, egyéb kiegészítő szolgáltatásokat is biztosítanak. Ilyen például a teljes körű biztosítási ügyintézés, a karosszériajavítás vagy a fényezés.

A Sipos-tól érdemes alkatrészeket is vásárolnia, hiszen a márkakereskedésükben a gépkocsik mellett, motorokat és más kiegészítőket is megtalálhat, amelyek a kényelmes és biztonságos utazást hivatottak szolgálni. A Citroen márka vezetést segítő rendszerei nagy népszerűségre tettek szert az elmúlt években.

Mindezek mellett a Sipos-tól érdemes szakmai tanácsokat is kérni, ha bizonytalan az autóvásárlást illetően. A dolgozók folyamatos továbbképzéseken vesznek részt. Ennek köszönhetően magas színvonalon valósítják meg az ügyfélkiszolgálást és az értékesítési munkát. Ha tehát egy megbízható, nagy teljesítményű autóra vagy alkatrészre van szüksége, akkor keresse fel a Citroen Sipos Kft.-t!