Különleges hangulatú szobák a 3D falmatrica révén

3D falmatrica
3D falmatrica

3D falmatrica

Az igazán stílusos szobák kialakításához nem kell sokat tennünk. Mindenkinek más a receptje egy tökéletes szoba kivitelezéséhez. Azonban a kevésbé kreatív embereknek segítségére siethet egy igazán különleges dekorációs elem, ez pedig a 3D falmatrica.

Voltaképpen a faltól elrugaszkodó PVC-ből előállított kisebb eszközről van szó, ami hosszúsággal, szélességgel és mélységgel rendelkezik. Szálló pillangók, repkedő madarak, illetve nyíló virágok sokasága közül lehet választani.

Könnyen felragaszthatóak bármilyen felületre, a rajtuk található ragasztócsíknak köszönhetően, legyen szó bútorról, falról, ajtóról, ablakról, de még a tükrön is bájos benyomást keltenek. A vásárló meghatározhatja a 3D falmatrica színét is.

Egy csomag 12-18 darabbal rendelkezik. Némelyikből foszforeszkáló változat is létezik. Nemcsak a lakást, de a munkahelyen rejlő polcokat is vidámabbá lehet varázsolni. Aki szépségszalonban dolgozik, bátran választhatja ezt a díszítőelemet, ugyanis csajos hatást kelt bármilyen felületen.