Képességeket fejlesztő családi bölcsőde

családi bölcsőde

Egy kis gyerkőc rengeteg figyelmet és törődést igényel. Sajnos azonban a rohanó világban, ahol a munkahely megtartásának fontosság az elsők között van, nincs mindig elég türelem és idő a kicsi nevelésére. Még szerencse, hogy a családi bölcsőde rendelkezésre áll. A jól képzet óvodapedagógusok mindent megtesznek azért, hogy maximális erőbedobással segítséget tudjanak nyújtani azon családoknak, akik jelentkeznek.

A szakemberek kiemelt figyelmet fordítanak az egészségtudatos nevelésre, amit kiegészítenek olyan étkezéssel, amelynek alapját saját termesztésű zöldségek és gyümölcsök adják. A családi bölcsőde részletes programját megtekinthetjük a hangokkertje.hu oldalon. Érdemes részletesen tájékozódni és ennek függvényében ideális döntést hozhatunk arra vonatkozóan, hogy a családi bölcsőde megfelel-e elvárásainknak.

Az intézmény vezetője a zenei nevelés egyik képviselője. Több éves pályafutása során rájött, hogy jelentős pozitív fejlődést lehet elérni a művészeti nevelés jóvoltából. Ennek hála a lurkók képességei jelentősen javulnak és a gondolkodás mellett a társas kapcsolatokra való hajlam is fejlődik adott mértékben. A családi bölcsőde előnyeihez nem fér kétség. A picik megfelelő felügyeletet kapnak, és közben kortársaikkal múlathatják az időt felhőtlen játékkal. Naponta többszöri étkezés biztosított. A családi bölcsőde jelentős terhet vesz le a szülők válláról, akik miközben jó helyen tudják utódjukat, foglalkozhatnak, a mindennapi problémák megoldásaival, hogy otthon egy kényelmes, meghitt környezetet alakítsanak ki.