Jump in Hostel Budapest városában

Jump in Hostel
Jump in Hostel

Ha úgy döntöttél, hogy olcsón szeretnél utazgatni, és nem zavar, ha ezért cserébe kevésbé jó szolgáltatást kapsz, akkor tudunk egy budapesti hostelt ajánlani. A http://jumpin.insta-hostel.com/ oldalon tudsz rákeresni erre a helyre, és itt olvashatod el a legfontosabb tudnivalókat.

A Jump In Hostel Budapest belvárosában, a Váci út közelében helyezkedik el, igaz, hogy a vendégek szerint egy kicsit (kb. 500 méterrel) arrébb van, mint a megjelölt cím. A http://jumpin.insta-hostel.com/ oldal szerint erről a helyről könnyedén el lehet jutni a városon belül szinte bárhová, mivel nincs gond a tömegközlekedéssel.

A http://jumpin.insta-hostel.com/ oldal szerint azonban nincsen minden rendben a tisztasággal, ezért csak akkor látogass el ide, ha nem zavar ez a tényező. Az értékelések szerint a személyzettel is lehetnek problémák, ezért a Jump In Hostel akkor lehet jó választás, ha önállóan meg tudod oldani a problémáidat, és könnyen feltalálod magad.

A szállás felszereltsége csak az alapvető fontossággal bíró dolgokra szorítkozik a http://jumpin.insta-hostel.com/ oldal értékelése alapján, ezért jó, ha viszel magaddal saját poharat és törölközőt.