Jógapózok a fogyás beindítására

Jógapózok fogyáshoz

A jógát sokan a meditációval kapcsolják össze, ami nem helytelen következtetés, de ennek a mozgásformának sokkal több funkciója is van, nemcsak megteremteni a testi-lelki egyensúlyt. Például egyes jógapózok a fogyásban is segítenek, így azoknak is érdemes ezeket kipróbálni, akik a felesleges kilók leadására keresnek megoldást.

A Kobra póz a popsit és a hasat formálja nagyon szépen, a felszabadító szél kimondottan a hasat célozza meg, míg az íj póz a kar, a láb és a hasi területek zsírpárnáit képes csökkenteni. Ezeken kívül még az oldalra hajló és a harcos jógapózokat is ajánlott gyakorolni zsírégetés céljából, ugyanis tulajdonképpen az egész testre jótékony hatással vannak.

Egyszerre dolgoznak a has, a comb és a kar izmai, így ez talán a két legjobb zsírégető jógapóz. Ha eddig még idegen volt Önnek ez a mozgásforma, akkor a www.egeszsegmagazin.hu weboldalon a fent említett jógapózok helyes kitartásáról és elvégzéséről is olvashat, így felkészülten merülhet el a sport ezen speciális, ugyanakkor nagyon hatékony világába.