Gyors és megbízható az autómentés

Autómentés

A magyarországi útviszonyok miatt az ember bármikor belemehet egy olyan nagyobb gödörbe, kátyúba, amely komoly sérülést okoz a járműnek, legyen szó a kerékről vagy rosszabb esetben a futóműről. Ha a baj megtörtént, az autómentés nem halasztható tevékenységet jelent, mert enélkül napokig egy helyben maradhat a működésképtelen járgány.

A leromlott állapotú közutak, amelyek európai szinten is az ilyen jellegű listák alján szerepelnek, számos sofőrnek keserítették meg az életét. Gond esetén kötelező felhívni azt autómentés szolgáltatást biztosító céget, ahol a szakemberek egyből a helyszínre sietnek. Sokan gondolkodás nélkül a www.automentes112.hu vállalkozást hívják, ugyanis az olcsó autómentő árajánlatnak nem lehet ellenállni, és annak sem, hogy a profik mindig felkészülten érkeznek a gépkocsihoz.

Mondani sem kell, hogy a kocsit a szakértők a tulajdonos kívánsága szerint az autószerelő műhelybe vagy épp egyenesen haza szállítják. Az előbbi esetében a tulajdonos már csak a megjavított személygépkocsiért kell elmenjen a szerelőhöz.