God of War 4, amiért érdemes a PS4-et választani.

God of War 4

Két út áll előttem, melyiken induljak? – hangzik a népdal. Microsoft vagy Sony? Kelet vagy nyugat? Xbox vagy PlayStation? Ezek a kérdések ugyancsak sok fejtőrést okozna. A Kozolok világában sosem volt egyszerű eldönteni, hogy melyiket is válasszuk.  Azonban a kultikus játék legújabb része márciusban jelenik meg magyar felirattal, ami a PS4 malmára hajtja a vizet.

Kétségtelen, hogy a tavasszal debütáló God of War játéknak már az elődei is hatalmas népszerűségre tettek szert, amit valószínűleg a legújabb verziónak is sikerül majd megőriznie, hiszen a fejlesztők ezúttal is kitettek magukért. Már maga a helyszín kiválasztása is rengeteg izgalmat tartogat, nem beszélve a kerettörténet szereplőiről.

Míg eddig a főhősnek a görög mitológia harcszíntereit kellett végigjárnia, és ott megküzdeni az Olimposz isteneivel, illetve azok teremtményeivel, addig a márciusban megjelenő játékban Kratos északra utazik és a skandináv mitológiába csöppen. Számos olyan könyv és film született már, ami ugyancsak e vidék mitológiáját dolgozza fel egy-egy izgalmas történet keretében, így már nagyjából mindenki előtt ismertek a szereplők.

Kratosnak azonban nemcsak egyszerűen az a feladata, hogy e félelmetes szereplőkkel megküzdjön, hanem most olyan megbízatása is van, ami kissé megnehezíti küzdelmeit. A God of War legutóbbi változatában a főhőst elkíséri fia, akinek minden vágya, hogy bebizonyítsa rátermettségét, ezért gyakran bajba is keveri magát.

Nyilván, hogy ez a plusz tényező még izgalmasabbá teszi a játékot, ami nyilván a Sonynak kedvez, hiszen a God of War kimondottan PlayStation-re készült. A mitológiai alakok mellett természetesen megjelennek Skandinávia lélegzetelállító tájai is. Annak ellenére, hogy csak tavasszal fog majd megjelenni, már most előrendelhető.

A Konzolok Szervize webáruházából most csupán 18.890 forintot kell érte kifizetni. Ez az ár természetesen az ingyenes házhozszállítást is tartalmazza, amire a megjelenés napján kerül majd sor. Tehát, mindazok, akik szeretnék átélni a God of War izgalmait már a megjelenés napján, azok vásároljanak PlayStation 4 Pro konzolt.