Extrém helyzetek a menekülő szobában

Menekülő szoba

A virtuális valóságra épülő sztorik nagyon kedveltek mostanában. Ez egyrészt azért van így, mert fordulatos történetekről van szó, másrészt a VR-technológia valóban kezd az életünk részévé válni. Ezt az élményt nyújtja a Budapest egyik romkocsmájának emeleti részén fellelhető menekülő szoba is.

Tehát, látogass el ide, hogyha a barátaiddal ki akarod próbálni ezt a játékot! Régóta foglalkoznak már a témával a fantasztikus könyvek, a különböző képregények, filmek, sorozatok egyaránt. A korai történetekben tanulásra vagy szórakozásra használták a VR-t, később aztán újabb csavarok kerültek a sztorikba.

Számos tévésorozatot lehetne megemlíteni, amelyekben a történet fonala a virtuális valóságba vezet. Tulajdonképpen a VR vonzereje, hogy az ember egyik ősi vágyát váltja valóra, mármint bárki bőrébe belebújhatunk, bárhová eljuthatunk, mindenkivel találkozhatunk, akivel csak akarunk, valamint extrém helyzetekbe is kerülhetünk. Nem véletlenül népszerű a menekülő szoba, hiszen nagyon sokan keresik ezt a lehetőséget.