Élmény ajándék a feledhetetlen pillanatért

Élmény ajándék

Kifogyott az ajándékötletekből, de nem szeretne beállni azok sorába, akik a végszükség esetén a sablonos megoldásokat választják? Miért ne lehetne a megszokott tárgyak helyett egy élmény ajándék a választása tárgya?

Abban az esetben, ha az ünnepeltről köztudott, hogy él-hal a wellnessért, lepje meg őt és párját a kellemes páros thai vagy a szerelmes masszázs utalvánnyal! A siker előre borítékolható, hiszen a szerelemesek olyan intim perceket tölthetnek majd el együtt az Ön jóvoltából, amiért örökké hálásak lesznek. A megajándékozni kívánt személyről az a hír járja, hogy rajong az extrém kalandokért? Fizessen be a számára egy belépőt a születésnapi barlang- vagy hótalp túrára!

A móka és kacagás biztosított, a szórakoztató tevékenységek pedig fokozzák a hangulatot. Az élmény ajándékok sokfélék lehetnek, attól függően, hogy az ünnepelt milyen tevékenységeket preferál a leginkább. Az egy vagy több főre vonatkozó programokat egész nap is lehet élvezni, így a szülinap egészen biztosan örök élmény marad.