Archive for the ‘Egészség’ Category

A hajhullás okai kiderítése nagyon fontos, hogy meg tudja állítani ezt a nem kívánt folyamatot.

hajhullás okai

hajhullás okai

A hajhullás okai között sok tényező szerepel. Nem feltétlen kell azonnal megbetegedésre gondolni, de azok is ott vannak a listán. Ahogyan a stressz és a tápanyaghiány is. A stresszben szinte mindenki érintett, így lehet az, hogy egyre fiatalabb korban okoz problémát a haj is. Egy állandósult feszült állapot sajnos az egész szervezetre rossz hatással van. Persze könnyű mondani, hogy nyugi, ne stresszelj, mikor a problémák csak úgy zúdulnak az emberre. Hiszen gond van otthon, a munkahelyen, de még az odavezető úton is. A hajhullás okai nem kímélik az embert, így olyan megoldásra van szükség, ami kiküszöböli azt. Read the rest of this entry »

Kollagén por citrom ízesítéssel

Kollagén por

Mint a médiában is gyakran halljuk, olvassuk, a világ lakossága bizony öregszik, ezzel pedig együtt járnak olyan problémák, mint a csontritkulás, illetve a csontízületi gyulladások.

Persze ezeket a gondokat gyógyszerekkel is lehet kezelni, azonban a természetes anyagok alkalmazása egészségesebb. Ezért is keresik egyre többen a kollagén por terméket, hiszen ez kulcsfontosságú fehérje, ami nagyon fontos a szervezetnek. A bőr, a porcok és a csontok részére biztosítja a kohéziót és a rugalmasságot, valamint a regenerálódást. Read the rest of this entry »

Memóriaserkentő a teljesítmény javításához

Memóriaserkentő

Nem túl kellemes, ha pont egy fontos helyzetben blokkol le az agyunk. A memóriaserkentő megrendelésével tudunk tenni azért, hogy ne kerüljünk kínos szituációkba. A fittenjo.hu weboldalon kapható termékek nagyon hatásosnak bizonyulnak, ezért érdemes elkezdeni a szedésüket. A vitaminok, illetve ásványi anyagok pótlásának köszönhetően a testünk is jobb állapotba kerül.

A memóriaserkentő vérképző hatással bír, illetve befolyásolja az anyagcsere folyamatainkat is. A nyomelemek (pl. a vas) is fontos szerepet játszanak abban, hogy a sejtek közötti információáramlásért felelős anyagok megfelelően termelődjenek. Read the rest of this entry »

Hatékony készítmény a méhpempő

Méhpempő vásárlás

A kora tavaszi időszakban könnyen érezhetjük magunkat lehangoltnak és elgyötörtnek, főként, amikor egyre több teendő van a ház körül. Ennek fő oka, hogy a szervezetből kiürülnek a tél során a fontos vitaminok és ásványi anyagok. Az internetnek hála, azonban a méhpempő vásárlás 1 perc alatt + virágpor és méhkenyér ugyanilyen gyorsan megrendelhető. Read the rest of this entry »

A vesekő titkairól

Vesekő diéta

Hogyha vesekő problémákat észlel, akkor nézzen be a weboldalunkra, mert számos olyan információval gazdagodhat, amelyek megkönnyíthetik a mindennapjait a továbbiakban. A vesekő tünetei és a vesekő diéta címkére kattintva juthat el hozzánk. A vese számos élettani funkcióért felelős, amelyek felborulhatnak és kellemetlen napokat okozhatnak a páciensnek a vesekő jelenlétével.

Azt viszont fontos tudni, hogy nem minden esetben szükséges a vesekő műtét, hiszen a vesekő diéta nagyszerűen kezelni tudja a gyengébb eseteket. Így tehát az esetek hetven százalékában a kövek spontán távoznak a szervezetből. Léteznek úgynevezett nyugvó kövek is, amelyek az idők folyamán lerakódnak és megnövekednek. Read the rest of this entry »

A vanília kicsik és nagyok kedvence is.

vanília

vanília

Sokan szeretik a vanília ízét és illatát. Nem is csoda, hogy ez a második legdrágább fűszer a világon. Ne gondoljuk, hogy csak a konyhákban fogy belőlük ennyi. Bár remek sütemények és más ételek is készülnek ennek az alapanyagnak a felhasználásával. Gondoljuk az autó illatosítókra. Azok közül is van vanília illatú. Azt is ennek a növénynek a felhasználásával érik el. Az illatanyag is innen való. Az aromáját a szépségipar is előszeretettel alkalmazza. A parfümök, krémek, testápolók, szappanok sokasága készül a vanília aroma felhasználásával. Annyian szeretik magukon, hogy az éves fogyasztás jelentős részét ez a fajta felhasználás teszi ki. Read the rest of this entry »

BCAA aminosavak sportolóknak

BCAA

A sportolóknak igen nagy szükségleteik vannak, ami a mozgást és a vitaminok bevitelét jelenti. Az átlagos embernek és a hivatásszerűen sportoló nőnek, férfinak egészen eltérőek az igényei. A sportolók jóval több fehérjét és ásványi anyagot visznek be a szervezetükbe, hogy az izmaikat karbantartsák. A BCAA sokaknak ismeretlen lehet, de azért fontos megemlíteni, ha mozgásról van szó. A speciális összetevő igazából több aminosavból tevődik össze, amire a szervezetnek fokozottan szüksége van, főleg azoknak a nőknek kötelező, akik rendszeresen sportolnak valamit. Read the rest of this entry »

A méregtelenítő program nagyon fontos az egészség érdekében.

méregtelenítő program

Aki egészséges szeretne maradni, annak tenni is kell ennek érdekében. Nem elegendő csak beszélni róla vagy gondolni rá, hiszen attól még nem valósul meg semmi. A helyes táplálkozás, a rendszeres testmozgás és a méregtelenítő program is közre játszik a teljes élet eléréséhez. Persze amíg csak szavakban van meg mindez, addig az nagyon kényelmes. Hiszen ha már mozogni szeretnénk, akkor sok mindenről le kell mondanunk. Fel kell állni a tévé mellől és időt kell szakítani a futásra vagy a tornára. A méregtelenítő program sem megy magától. Ki kell választani a legmegfelelőbbet és meg kell rendelni. Read the rest of this entry »

Hatásos készítmények az ízületi fájdalom csillapítására

Ízületi fájdalom

Mindenki számára fontos az egészsége, így ha valamilyen tünet vagy fájdalom üti fel a fejét, lehet gyanakodni arra, hogy valami nincs rendben. Az ízületi fájdalom sem elhanyagolható, ennek is nagy jelentőséget kell tulajdonítani, hiszen ha kezeletlenül marad, az ember mozgáskorlátozottá is válhat.

Ez egy igen gyakran előforduló probléma, ami bárkit érinthet, de legfőképpen azokat, akik megterhelő fizikai munkát végeznek vagy a napjuk nagy részét üléssel töltik. Read the rest of this entry »

Energetikai kezelésekkel az egészségért

Energetikai kezelés

Az energia életünk alkotóeleme, sőt, ha nagyobb távlatokban gondolkodunk, akkor világunk építője, az azon túli dimenziók alakítója is. Az energetikai kezelések bizony nem az ördögtől valók, erre pedig már nemcsak azok jöttek rá, akik tapasztalták pozitív hatásukat, hanem kutatások is számos esetben, félretéve a szkepticizmust bebizonyították létjogosultságukat.

Ebbe bővebben ugyan nincs módunk belemenni, de a lényeg, hogy az energia nagyban befolyásolja az életünket. A befelé áramló és a kifelé haladó rezgések mind-mind formálnak minket. Read the rest of this entry »

Ha sok már a toxin, akkor béltisztító kúra kell, nincs mese!

Béltisztító kúra

Nem szabad mindent korlátok nélkül elfogyasztani, mert annak az lesz a vége, hogy a rengeteg bevitt toxin miatt a szervezet nem lesz képes megfelelően működni. Ha ugyanis rendszeresen eszünk olyan ételeket, melyek tele vannak méreganyagokkal, akkor azok miatt idővel biztos, hogy béltisztító kúra fog kelleni ahhoz, hogy meg tudjunk szabadulni a mérgektől. Már csak azért is fontos lesz ezt megtenni, mert ha nem élünk ezzel a lehetőséggel, akkor a toxinok egészen addig egészségügyi problémákat fognak okozni a testben, ameddig ott tartózkodnak. Ezen csak a béltisztító kúra fog tudni segíteni. A méreganyagok azért tudnak felhalmozódni a szervezetben, Read the rest of this entry »

Rengeteg Önben a káros kemikália? Akkor ott béltisztító kúra kell!

Béltisztító kúra

Kevesen foglalkoznak azzal, hogy amit megesznek, az vajon mennyire egészséges vagy sem; sok embernek csakis az számít, hogy a megevett étel finom legyen. Holott a finomság már nem jó indikátora az egészséges ételeknek – elég csak valamilyen gyorséttermi burgerre gondolni! A káros adalékanyagok miatt sajnos idővel béltisztító kúra lefolytatására is sor kerülhet, ugyanis ha valaki sűrűn él olyan élelmiszerekkel, melyekben hemzsegnek a toxinok, akkor ott a káros anyagok mindenképpen felhalmozódnak a szervezetben. Az immunrendszer ugyanis a rengeteg kártékony elemnek már nem fog tudni ellenállni, és emiatt aztán a toxinok felgyülemlenek a vastagbélben. Ekkor csak a béltisztító kúra marad, mint megoldás! Read the rest of this entry »

Nos, Ön tudja, mi az a probiotikum?

Probiotikum

Az emberek többsége megdöbbentően nem ismeri saját testét, hogy az hogyan is működik, hogy ha egészségügyi gond van vele, akkor arra miképpen kell reagálni stb. Ennek folyománya az is, hogy vajmi keveset tud az átlagember arról, hogy mi is az a probiotikum. Pedig a probiotikum jelen van a bélflórában, annak a részét alkotja, és mint ilyen, aktívan ki is veszi a részét a szervezet egészségének fenntartásából. A probiotikumnak azzal tudjuk az egyik legnagyobb problémát okozni, ha elővigyázatlanul, mondhatni nyakra-főre szedünk antibiotikumot. Az antibiotikum ugyanis baktériumölő hatással rendelkezik, a probiotikum pedig maga is baktérium – igaz, hasznos baktérium, amely nem károsítani szeretné a szervezetet, hanem pont, hogy megóvni. Read the rest of this entry »

A szájsebészet a rémhírek ellenére nem is olyan rémisztő.

Szájsebészet

A szájsebészet egy műtéti beavatkozást jelent. Nem feltétlen óriási, több órán át tartó műrétről van szó, léteznek kisebb beavatkozások is, melyek még altatást sem igényelnek. Szájsebészetre kell mennünk, ha például a foghúzáskor a gyökér olyan szerencsétlen módon törött el, hogy azt a fogorvos nem tudja kihúzni onnan. Szerencsére van olyan szájsebészet, ami a fogászati rendelővel szorosan együttműködve akár azonnal megoldja ezt a problémát. Nem kell félni és aggódni, itt a legjobb kezekben van. A gyorsaságnak köszönhetően nem tud elfertőződni a gyökér környéke és különösebb gond nélkül túl lehetünk rajta. Read the rest of this entry »

Ha sok a méreg a szervezetben, béltisztítás lesz a megoldás!

Béltisztítás

Amikor megannyi nem kívánatos adalékanyag kerül a szervezetbe, ott vajon ki a felelős mindezért? Az az élelmiszeripar, melynek az embert kellene szolgálnia, amelynek akkor is ételt kellene biztosítania, amikor az étkező soha nem is látott termőföldet, vagy maga a fogyasztó, akinek sokkal tudatosabban kellene étkeznie? A béltisztítás lefolytatására sajnos mindenképpen sor kerül idővel, ha hosszú időn át előszeretettel fogyasztunk olyan élelmiszereket, melyekben túl sok a toxin. Ekkor ugyanis ezek a mérgek felhalmozódnak a testben, aminek az lesz a következménye, hogy a méreganyagok egészen addig negatív befolyással lesznek a szervezetre, ameddig nem teszünk ellenük valamit. A béltisztítás lesz ekkor az egyetlen hatékony eljárás! Read the rest of this entry »

Az átfogó méregtelenítő kúra elvégzése után fellélegezhet a test.

Méregtelenítő kúra

Egy méregtelenítő kúra rendkívül jó hatással van az emberi testre. Sajnos egyre több nem kívánt és szélsőséges hatással kell szembenézni a szervezetnek nap mint nap és ez rendkívüli módon leterheli azt. Azért nem jellemző, hogy mindenki direkt mérgezi és hizlalja magát. Természetesen vannak kirívó esetek, de ez nagy általánoságban nem igaz. Az emberek alkatilag is különböznek egymástól. Van aki fogyaszthat bármit és bármennyit nem fog meglátszani rajta egy ideig. Azért negyven éves kor felett a szervezet is változik és egyre több panasszal él az ember. Ennek oka az emésztőrendszerben is keresendő. Az idő múlásával a sok fel nem dolgozott étel maradványok eltömítik a bélrendszert. A bélbolyhok közé betelepednek és nem mennek onnan sehova. Read the rest of this entry »

Célozza meg az ideális életet a jód szelén tablettával!

Jód szelén tabletta

Jód szelén tabletta

Az ideális élet akkor jöhet létre, ha emberi formáltatásunknak megfelelően élünk és táplálkozunk. Ezt azonban sok tényező gátolhatja, sőt megakadályozhatja. A jód szelén tabletta a rossz körülmények miatt olyan értékes, mert nehéz olyan élelmiszerekhez jutni, főleg a városokban, amelyek tartalmazzák a megfelelő vitaminokat és ásványi anyagokat. De ha elhanyagoljuk pótolni ezeket, akkor életünk hamarosan nem lesz zökkenőmentes.

Könnyen megfeledkezhetünk a sok teendő miatt arról, hogy igazából mennyi mindenre szükségünk van a kiegyensúlyozott testi, lelki és mentális működéshez. Nemcsak a betegségeket szeretnénk elkerülni, hanem minőségi életet élni, tele örömökkel, élményekkel és tapasztalatokkal. A jód szelén tabletta nem a betegségekre fókuszál, hanem az egészségre. Értékét csak növelni tudja, hogy ez a két összetevő hozzájárul a pajzsmirigy normális működéséhez. Azt pedig senkinek sem kell részletezni, hogy a pajzsmirigy milyen központi szerepet tölt be testünk folyamataiban. Read the rest of this entry »

A laktózérzékenység és tejallergia közötti különbségek

laktózérzékenység és tejallergia

laktózérzékenység és tejallergia

Egy allergiavizsgálat során, könnyedén kiderülhet, hogy milyen ételérzékenységgel rendelkezünk. A tejallergia és a laktóz intolerancia különböző tünetekkel, okokkal rendelkezik, természetesen a kezelésük sem egyeznek meg egymással. A laktózérzékenység és tejallergia fogalmával tisztában kell lenni. A laktózérzékenység tünetei közül meg kell említeni a hasmenést, hányást, puffadást. Ha nem kezeljük idejében, akkor a bélbolyhok károsodhatnak, így gyulladásos megbetegedések alakulhatnak ki. A tejcukor érzékenység fokozatosan alakul ki, általában nem gyermekkorban jelenik meg. Ezzel szemben, a tejallergia súlyosabb tünetekkel rendelkezik.
Read the rest of this entry »

Hogyan történik a progeszteron krém használata?

Progeszteron krém használata hölgyeknek

Progeszteron krém használata hölgyeknek

Amennyiben bebizonyosodott, hogy valami nincsen rendben a hormonjaival, akkor ne várjon tovább, hanem nézzen utána annak, hogy mi lehet a gond hátterében! A nők esetében sokszor azért válik égetővé a progeszteron krém használata, mert az ösztrogénszint túl magas a progeszteronhoz képest, ami sajnos nagyon kellemetlen tüneteket okoz. Enyhébb esetekben csupán fejfájás, kedvetlenség, álmatlanság, kívánósság, hízás és szorulás jelentkezhet, később azonban új gondok üthetik fel a fejüket.

Mindenképpen ajánlott lehet a progeszteron krém használata abban az esetben, ha egy hölgynek rendszertelen a menstruációja, gyenge a pajzsmirigyműködése és alacsony a libidója. Meg kell kongatnunk a vészharangot akkor is, ha már endometriózis vagy mióma alakult ki a testben, hiszen nem szabad viccelni ezekkel a megbetegedésekkel. A progeszteron krém használata sürgető lehet abban az esetben is, ha nem következik be a várt gyermekáldás, illetve ha mindig vetéléssel jár a terhesség. Read the rest of this entry »

Betegápolás speciális tárgyak segítségével

Betegápolás

Betegápolás

Mindig nehéz helyzet elé állítja a családot, amikor valaki súlyosan megsérül vagy tartósan beteg lesz. Ilyenkor nem maradhat el az otthoni betegápolás, hiszen a kórházból távozva, általában még nem szoktak teljesen jó állapotban lenni a páciensek.

A legtöbb háztartásban azonban nincsenek olyan eszközök, amelyekkel el lehetne látni egy ágyhoz között beteget, ezért tanácsos felmenni az erteksziget.hu honlapra, hiszen itt vannak olyan tárgyak, amelyek a betegápoláshoz szükségesek. Read the rest of this entry »

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás