Eastpak Doggy Bag, az övtáska modern változata

Eastpak Doggy Bag

A táskát már rengeteg módon lehet hordani: vállon, háton, kézben, sőt, hason is. Az övtáskák modern képviselője, az Eastpak Doggy Bag bebizonyítja, hogy ez a fajta igenis hordható és vállalható. Az övtáska vagy a “becenevén” pocitáska nem valami új dolog. A fénykorát a 80-as években élte és hazánkban is borzasztóan népszerű volt.

Hogy ciki volt vagy nem hordani, azt nem a mi tisztünk megítélni, hiszen egy ilyen keresett darab méltán kiérdemelte a helyet a táska történelmében. Az Eastpak Doggy Bag tulajdonképpen a jó öreg övtáskának a leszármazottja, modern dizájnnal és anyagokból. Az övtáska formáin sokat nem kellett és lehetett változtatni, hiszen adottak voltak. Az Eastpak Doggy Bag meglehetősen felkapottá vált, ez azt bizonyítja, hogy az emberek ebben az évezredben is ragaszkodnak a kényelemhez. Cikizni lehet, de a gyakorlati értékét nem lehet tagadni, mivel ez a típusú kiegészítő nagyon praktikus, kényelmes, ezért egyáltalán nem csoda, hogy újra visszatért a divatba. Gondolkodjunk csak el az előnyein! Az Eastpak Doggy Bag egyszerűen a derékra rögzíthető, szabadok maradnak a kezek és a hát. Tökéletes a bevásárlásnál, a strandon, kutyasétáltatás, biciklizés közben. Sőt, elmondható, hogy szinte mindenféle sporttevékenység alatt viselhetjük.

A legfontosabb értékeinket, mint a telefon, pénztárca, kulcsok, valóban testközelben tudhatjuk benne. A mai világban pedig nem lehet elindulni otthonról nélkülük sehová. Most már, hogy kicsit közelebbről is megismerkedtünk az Eastpak Doggy Bag kiváló tulajdonságaival, már csak azt kell tudnunk, hogy honnan vásárolható meg. Az etaska.hu webáruházban gazdag választékban megtalálható férfi és női kivitelezésben egyaránt. Mivel az övtáska a hölgyeket is elcsábította, az Eastpak Doggy Bag nagyon szép, nőies típusokban is megjelent. Vegyen az egész családnak, vagyis a gyermekeket se hagyja ki, hiszen ők hajlamosabbak a válltáskájukat, iskolatáskájukat valahol “ott felejteni”. Egy kényelmes pocitáskában jó helyen lesznek a kulcsok, igazolványok, telefonon.