Brit premium az egészséges kedvencekért

Brit Premium

Manapság, az emberekhez hasonlóan a háziállatoknál is megfigyelhető az allergia, a túlsúly és a különféle ételintoleranciák. Olyan gondosan vannak előállítva a Brit Premium kutya- és macskatápok, hogy tökéletesen fedjék az állatok különféle igényeit, figyelembe véve azok egészségi állapotát, életterét, korát, stb.

Miért nem jó az, ha a kutyát vagy macskát házi koszttal etetik? Ami az embernek tápláló és egészséges, az nem biztos, hogy a házi kedvenceinknek is. A jó minőségű állateledelek gyártói viszont tudják, hogy mit kell az ízletes és vitaminokban gazdag tápok tartalmazzanak.

A Brit Premium kutyatáp például a bőséges fehérje és a mérsékelt szénhidrát jegyében készül, bőségesen tartalmaz emberi fogyasztásra alkalmas húsokat, például csirkét, marhát, lazacot ugyanakkor tojás is kerül bele. A Brit Premium figyelembe veszi az állat életkorát, ezért találhatunk „junior” és „senior” jelzéssel ellátott termékeket is, ugyanakkor a benti, az ivartalanított, a vemhes, a szoptató és allergiás kutyáknak és macskáknak szintén akadnak finom falatok.