Brit Premium a szakértők ajánlásával

Brit Premium
Brit Premium

Az egészség, az aktivitás és a kitűnő megjelenés záloga a minőségi száraz kutyaeledel. Az ebek iránti szeretet kimutatásának egyik legjobb módja, hogy minőségi, egészséges és ízletes kutyaeledeleket biztosítunk nekik. Az állatorvosok és tenyésztők ehhez a Brit Premium száraz táplálékait ajánlják. Tény, hogy az állatoknak készült élelmiszerek minősége három csoportra oszlik: gazdaságos, prémium és szuperprémium.

A fent említett márka kizárólag csak az utóbbi két csoportba sorolható termékeket gyárt. A Brit Premium eledelek általában húst és kukoricát tartalmaznak, amelyek összehasonlíthatatlanul értékesebbek, mint a gazdaságos típusban fellelhető cellulóz.

Az ilyen táplálék jól emészthető, a felhasznált tartósítószerek és stabilizátorok pedig a megengedett szinten vannak jelen a termékek előállításában. A Brit Premium első osztályú kutyatápjaiban számos gabonaféle és ízfokozó is található. Valamint természetes tartósítószerként E-vitamint használnak, ami minden szervezetnek nélkülözhetetlen.