BeSafe gyerekülés mágneses rendszerrel

BeSafe gyerekülés

A szülők általában nehéz helyzetbe kerülnek, amikor ki kell választaniuk azokat a termékeket, amelyek a gyermekük védelméről fognak gondoskodni. A BeSafe gyerekülés egészen biztosan beválik majd, ezért az édesanyák és az édesapák mindenképpen tekintsék meg a gyerekulesszakaruhaz.hu weboldalt!

Itt bármikor el lehet olvasni a legfontosabb jellemzőket. Az övfeszítő rendszer gondoskodik arról, hogy a csemete biztonságosan üljön a helyén. A BeSafe gyerekülés mágneses rendszerrel van ellátva, ezért az öv képes magától a helyére húzódni.

Így a lurkó biztosan nem gabalyodik bele a kiszállás során. A párnázott oldalszárnyak elsősorban akkor bizonyulnak praktikusnak, ha oldalirányú ütközés történik. A támasztóláb pedig képes stabilan tartani a BeSafe gyerekülést, ami összesen négyféle pozícióban használható.

A huzat könnyen és gyorsan levehető, kimosható, ezért a szülőknek akkor sem kell megijedniük, ha „baleset” történik és a pelus nem bizonyul elég hatékonynak. További információ a honlapon található.