Benzinmotoros fűnyíró négyütemű motorral

Hatékony kerti munka

Van egy szép nagy udvarunk, beterítve zöldellő pázsittal, amit nem szabad elhanyagolnunk, hiszen az nagyban elronthatja az egész telek kinézetét. A benzinmotoros fűnyíró könnyed munkát ígér, a fejlett kaszaszerkezetének köszönhetően.

Ráadásul a motor ereje sem hagy kívánni valót maga után. Ezzel a verhetetlen párosítással bárkinek egyszerűvé válik a fűnyírás. Tisztában kell lennünk azzal, hogy melyek azok a körülmények, amikor használhatjuk a benzinmotoros fűnyírót.

Minden modell esetében fel van tüntetve, hogy milyen magas fű nyírására alkalmas. Hogyha már nagyon elburjánzott a növényzet, akkor érdemes előbb egy fűkaszával levágni. Így előbukkannak azok a tereptárgyak is, amelyek megnehezítenék a benzinmotoros fűnyíró használatát.

A nagyobb kövek, kavicsok vagy keményszárú növények tönkre is tehetik a fűnyíró késeit. Nem kell félbeszakítanunk a munkát, hiszen nagyon jól gazdálkodnak az üzemanyaggal a benzinmotoros fűnyírók mai modelljei. A szerszemkell.hu barkácsáruház kiváló Fieldmann és Einhell fűnyírókat forgalmaz.