Bagaméri üléshuzat rendelése

Üléshuzat rendelés

Amit használunk, az rongálódik. Így van ez az üléshuzat esetében is. Lehet, hogy védjük az autók üléseit valamilyen huzattal, de azok egy idő után foszlanak és ezzel egyszerre tönkremehet velük az eredeti ülés is. Nem beszélve a pecsétekről, amelyeket képtelenség kitisztítani.

Vannak viszont olyan autótulajdonosok is, akik nem szeretnek semmilyen huzatot használni, egyszerűen megmaradnak az eredeti kárpitnál. Ilyenkor a leggyakoribb választás a bőrutánzat, amit egyszerűbben lehet tisztítani és optimális esetben jóval strapabíróbbak is, mint a szövet társaik.

Persze léteznek kevésbé optimális esetek is, amikor a bőrutánzat is gyengébb minőségű. A lényeg tehát az, hogyha az autóban ezek a dolgok tönkrementek és szeretné újjávarázsolni benne a kárpitot, természetesen jó minőségűre, akkor keressen meg bennünket! Sőt, nemcsak az üléshuzat kicserélését vállaljuk, hanem a padlót és az oldalkárpitot is új színbe tudjuk varázsolni. Az autók mellett buszok, teherautók, kamionok, munkagépek is jöhetnek.