Az X9 okoskarkötő méri a vérnyomást

X9 okoskarkötő

Rengeteg embernek van problémája az egészségével. A magyarok körében kiemelkedően sok szív- és érrendszeri betegséggel küzdő ember van. Éppen ezért hasznos a X9 okoskarkötő megvásárlása, mivel a segítségével folyamatosan mérni lehet a vérnyomást.

A tulajdonos megnézheti azt is, hogy milyen a szívritmusa. Nem okoz nehézséget a vér oxigénszintjének a megállapítása sem. Így azonnal orvoshoz lehet fordulni, ha valami éppen nincsen rendben.

Az X9 okoskarkötő digitális kijelzővel van ellátva, ezért nagyon modern a kinézete. Emlékeztető funkcióval rendelkezik és azonnal megszólal, amint a viselőjének egy kis pihenésre van szüksége. Vízálló kivitelben vásárolható meg, ezért tulajdonképpen folyamatosan lehet hordani.

A tömege csupán 48 gramm, tehát egyáltalán nem számít nehéznek. Az X9 okoskarkötő körülbelül 1 óra alatt tölthető fel. Ezt követően igazán sokáig használható. Természetesen leolvasható róla az idő, illetve jelzi a bejövő telefonhívásokat is. Többféle színben vehető meg az azolcsosag.hu internetes áruházból.