Archive for the ‘Autó’ Category

A jármű dekoráció főbb előnyei

Jármű dekoráció

Amikor kocsikat kell dekorálni, nemcsak a belső tér esztétikusabbá varázsolásáról van szó, hanem itt bizony gondolni kell a karosszériára is. A jármű dekoráció egyik legkedveltebb módja a fóliázás, aminek számtalan előnye lehet, ugyanis ez növelheti az adott autó komfortját és biztonságát, arról nem is beszélve, hogy szebbé teszi azt.

Talán az egyik legfőbb pozitívumnak a hővédelem számít. Az autóüveg fólia képes arra, már ha valóban minőségi, hogy a Nap sugarainak több mint 80%-át visszaverje. Read the rest of this entry »

A RIGUM gumiszőnyeg megelőzheti a nagyobb bajt

A RIGUM gumiszőnyeg hasznos a kosz ellen

A RIGUM gumiszőnyeg hasznos a kosz ellen

Vannak, akik kifejezetten szeretnek vezetni, és vannak olyanok, akik tudják, hogy a járművet rendszeresen karban kell tartani. Hiába van RIGUM gumiszőnyeg belül, ha nem fordítunk figyelmet a többi részre is. Egy kocsinak a takarítása olyan kell legyen, amilyen a szobáé. Mindenekelőtt figyelni kell az apró részletekre. Amennyiben hagyjuk, hogy a nedvesség olyan helyeken üsse fel a fejét, ahol nem akarjuk, akkor ez esetben nem a penészedéstől kell tartanunk, hanem a rozsdásodástól. A RIGUM gumiszőnyeg sokat segíthet ennek az elkerülésében.

Az év majdnem felében eléggé nedves és nyálkás időjárás uralkodik kis hazánk területén. Amikor megjönnek az első fagyok, akkor a csúszós utak megszüntetése érdekében gyakran elég alaposan lesózzák azokat, főként akkor, ha egy kis hó is hullik rájuk, amit a forgalom letapos. A cipőnkkel nagyon egyszerűen be tudjuk vinni a sós havat a kocsiba, és ha nincsen éppen megfelelő RIGUM gumiszőnyeg, akkor ennek a java a kárpiton köthet ki. Ez nem csak alaposan megszívja magát, de gátolja a száradást is, és az alatta lévő fém rész lassan elkezd korrodálódni. Read the rest of this entry »

Budai hegyek terepjáróval? És a téli gumi?

Akciosgumi.hu

Akciosgumi.hu

Abban az esetben, amikor leesik az első hó, rengetegen ellátogatnak a hazai hegyek közé, hogy kikapcsolódjanak a családdal. Azonban, nem minden gépjármű képes a magas hegyi szakaszokat megtenni. Először is megfelelő abroncs kell hozzá, hogy a téli, csúszós úton ne történjen baleset. Ehhez látogasson el az Akciosgumi.hu weboldalra és böngéssze át a széles termékkínálatot! Ha abroncsot vásárol, akkor ne feledkezzen meg arról, hogy nem minden gumifajta felel meg az autójára. Ugyanis nem mindegy a méretezés és a gumi fajtája sem. Read the rest of this entry »

ADR vizsga nem tartányos alapképzéssel

ADR vizsga

ADR vizsga

Napjainkban már rengetegféle gépjárművezetői és kezelői vizsgát tudnak letenni az érdeklődők. Amennyiben Ön is gondolkodik valamilyen vezetői engedély megszerzésén, úgy érdemes egy látogatást tennie a transzportstudium.hu weboldalon. Az ADR vizsga elvégzése akkor szükséges, hogyha Ön olyan gépjárművet szeretne, vagy kell vezetnie, amely veszélyes anyagot szállít. Ez a fajta vizsga feljogosítja a küldeménydarabos és az ömlesztett áruszállítási módot is. De tartányos járművet még így sem vezethet, csak és kizárólag veszélyes anyag szállító teherautót kezelhet. Read the rest of this entry »

Szélvédő csere szakemberekkel

Szélvédő csere

Szélvédő csere

A természetben előforduló üvegek olyan képződmények, amelyek nem emberi kéz vagy technológia munkáját dicsérik. A régi időkben élő emberek sok ezer éve bukkantak rá olyan kőzetformációkra, amelyek az üvegesen megdermedt lávából alakultak ki. A szélvédő csere olyan folyamat, amit érdemes időben elvégeztetni, nem pedig akkor, amikor már betört az üveg. Nagyon sokszor megesik, hogy egy betört szélvédő lecserélését sokáig halogatják az emberek, mert nem érnek rá, nincs elég pénzük, vagy egyszerűen úgy gondolják, hogy nem éri meg foglalkozni az aprónak tűnő hibával.

Ez a gondolkodásmód rengeteg esetben azt eredményezi, hogy az emberek akkor mennek el az autóüveget lecseréltetni, amikor már az egészet ki kell venni. Pedig lehet, hogy meg lehetett volna úszni egy nagyobb pénzkiadást, ha időben kezeltetik a hibát. A kisebb esztétikai kőfelverődéseket egy speciális javítópasztával könnyedén el tudják tüntetni a szakemberek, ami hosszú élettartamot garantál a szélvédőnek. Read the rest of this entry »

A Continental téli gumi és innovációi

A Continental téli gumi fejlesztései

A Continental téli gumi fejlesztései

A téli gumi használata megfelelő és nagyobb biztonságot nyújthat a gépkocsivezetők számára, az esetleges fennakadásokban gyarapodó havas, jeges időjárási körülmények között. A Continental téli gumi társaival egyetemben, a szélsőséges téli időszakban csatlakozhat megbízható partnerként a vezetők mellé.

A Continental téli gumi legújabb verziója sokban felülmúlja elődjét, tudniillik a következő paramétereket illetően: az aszimmetrikus mintázatnak betudhatóan egyrészt kielégítőbb a tapadás, ideálisabb a fékezés, a lassulás is szaporábban előidézhető, másrészt pedig könnyedebben megbirkózik a kövesebb, kavicsosabb talajfelületekkel is. Read the rest of this entry »

Az autóüveg minősségének fontossága

Minőségi autóüveg

Minőségi autóüveg

Amikor egy autóbaleset következtében szélvédőcserére kerül a sor, sokan attól rettegnek, hogy a szervizekben nem a már meglévő minőségi üveg beszerelése fog megtörténni. Minden autóüveg gyár bizonyos szabványok szerint dolgozik. Ebből adódóan nagyon kevés az esély arra, hogy nem jó minőségű üveget fognak beszerelni a szakemberek. Viszont, sajnos fennáll a lehetősége ennek, hiszen vannak olyan autóüveg gyártó cégek, amelyek rendelkeznek az úgynevezett E jelzéssel, mégsem érik utol minőségileg, például az országunkban szigorú szabványok alapján gyártott autóüvegeket.

Cégünk az eddigi tapasztalatai alapján javasolja, hogyha minőségi szélvédőt szeretne és ha teheti, akkor kerülje el a következőkben felsorolt autóüveg forgalmazó vagy gyártó cégek termékeinek megvásárlását amelyek székhelye általában Törökország, Litvánia és Szíria. A helyi gazdaság fejlődésének támogatásának érdekében, javasoltabb az országunkban gyártott autóüveg megvásárlása. Ezek a beszállítók nemcsak minőségi, de tartós megoldásokat nyújtanak az előbb felsorolt gyártók termékeivel szemben. Read the rest of this entry »

A megbízható Citroen Jumper haszongépjármű

 

A Citroen Jumper haszongépjárműnek számos előnye van

A Citroen Jumper haszongépjárműnek számos előnye van

Sokan vannak nap mint nap úton az autójukkal, akik leginkább a szállítás területén dolgoznak. Számukra mindenképp szükségük van egy olyan járműre, amelyik minden szempontból azt nyújtja, amire szükség van. Az új Citroen Jumper haszongépjármű épp nekik lett kitalálva. Mindenképp meg kell említeni azt a változatosságot, ami az autó modellválasztékát illeti, hiszen 4 különböző hosszméret és három különböző tengelytáv közül lehet választani, így még inkább kiválasztható az, amelyik az adott munkaterületen és körülmények között a legjobbat tudja nyújtani. Read the rest of this entry »

Innovatív Hörmann távirányító használata

 Hörmann távirányító

Hörmann távirányító

A Hörmann garázskapu meghajtók kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik annak használatát. Szélben, viharban kifejezetten nagyszerű, hogy nem kell kiszállni az autóból ahhoz, hogy bemenjünk a garázsba. A kapu kinyitása gombnyomásra történik, így gyorsan és rugalmasan be tudunk jutni anélkül, hogy ki kellene lépni az autó kellemes légteréből. A Hörmann távirányító használata elengedhetetlenné válik, hiszen ez adja a parancsot a garázskapu számára, hogy az nyíljon ki.
Read the rest of this entry »

Szezon előtti téligumi akció

téligumi akció

téligumi akció

A téli autógumit már a szezon előtt érdemes megvásárolni, hiszen így biztosak lehetünk abban, hogy idejében fel is tudjuk azt szerelni. Mellette nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy kedvezményesebben is megvásárolhatjuk, hiszen szezon előtt minden webáruház végez kiárusításokat. A téligumi akció a készlet erejéig tart, így érdemes azonnal lecsapni az ajánlatra, mert lehet, hogy másnap már nem lesz miből válogatni. Prémiumminőségű autógumit is vásárolhatunk így, amit már mindenki meg tud magának engedni.
Read the rest of this entry »

Az autógumi kicserélése életet menthet

tyre8

Az autógumi lecserélése fontos

Ön milyen gyakran szokta lecserélni a kocsija abroncsait? Jó, ha tudja, hogy az autógumi cseréje pár évente esedékes lenne. Sajnos ezt a tanácsot kevesen tartják be, pedig érdemes lenne a balesetek megelőzése érdekében ezt a dolgot komolyan venni. A gumiabroncsakcio.hu sok újdonsággal tud minden hónapban szolgálni a lelkiismeretes autósoknak, akik komolyan veszik az előírásokat és szeretnének új abroncsokat vásárolni. Számtalan jó minőségű és kedvező árral rendelkező autógumi látható a weboldalon. Mindegy, hogy Ön nyárit vagy télit szeretne vásárolni, mivel egészen biztos, hogy a gazdag kínálatban talál olyat, ami az Ön számára teljesen megfelelő. Read the rest of this entry »

Vásároljon új nyári gumit a körutazáshoz!

Nyári gumi

Nyári gumi

Minden alkalommal nagyon fontos, hogy jó állapotban levő kocsival induljunk útnak, de különösen akkor legyünk még alaposabbak, amikor egy hosszabb körútra indulunk a családdal. Fontos, hogy minden legyen a helyén, úgy a jármű, mint a vezetője és mindig legyen felkészült az előre nem látható eseményekre is. Vásároljon minőségi téli vagy nyári gumit a gumibomba.hu webáruházból, hogy biztonságosan és kellemesen utazhasson! Időt, energiát és pénzt spórolhat meg az online vásárlással, ugyanis a házhozszállítás ingyenes, így nem tölt értékes perceket az utazással, bevásárlással.

Read the rest of this entry »

Luxus limuzin bérlés Budapesten elérhető

 

Luxus limuzin bérlés Budapesten

Luxus limuzin bérlés Budapesten

Önre figyelnek, ha a szürke hétköznapokat szeretné kicsit feldobni, kiszínezni, ámulatba ejteni a környezetében élőket és egy pillanatra megállítani a főváros életét, hogy csak Önre figyeljenek. Lehetőség van rá, hogy éljen a luxus limuzin bérléssel Budapesten. Mi mindent megteszünk, hogy igényeit kielégítsük. Kedvére választhat kínálatunkból, nemcsak alkalomhoz illően öltözhet, hanem alkalomhoz illően választhatja ki autóját, sofőrjét és minden adott, hogy megjelenése pompás – káprázatos legyen. Read the rest of this entry »

A Dodge Viper igazi fényűzű autó

Dodge Viper

Dodge Viper

A Chrysler cég mindig olyan autókat tervezett, amelyek igyekeztek kielégíteni a vásárlók igényeit. Nincs ez másképp a Dodge esetében sem. A Száguldó Vipera Dodge Viperje is ezt a vonalat követi, amit bizonyára mindenki ismer a híres tévésorozatból. Aki egy kicsit közelebbről megnézni a Dodge Vipert, rájön arra, hogy az autó különleges külsővel rendelkezik, amiben a már megszokott V10-es motor dübörög, ami 400 lóerő feletti teljesítményre képes. Az új Dodge Viper SRT, ami 2013-ban jelent meg, egy kétajtós csodaautó, Read the rest of this entry »

Magas színvonalú Pirelli autógumi

Pirelli autógumi

Pirelli autógumi

Bizonyára minden ember biztonságban szeretné tudni magát az utakon, ebből kifolyólag igyekszik is megfelelő autógumit választani, ami kellő stabilitást és megbízhatóságot biztosít, bármilyen helyzet folyamán. Annak érdekében, hogy ezt megkaphassa, szüksége van egy magas színvonalú autógumira is. Ilyen például a rendkívül megbízható Pirelli autógumi, ami mondhatni minden vásárlói igénynek képes eleget tenni. Read the rest of this entry »

Biztonság mindenekfelett

Futómű beállítás

Futómű beállítás

Minden gépjármű vezető elsődleges szempontja a volán mögött ülve a biztonság, ami megteremtése több mindentől is függ. Első a sofőr körültekintő és empatikus vezetési stílusa, hogy minden körülmények között higgadt maradjon és fontos legyen számára nem csak saját, hanem mások biztonsága is. Ennek segítségével rengeteg baleset elkerülhetővé válik, ami úgy egészségileg, mint anyagilag fontos és kifizetődő. A másik tényező a többi forgalomban résztvevő sofőr és gyalogos hasonló közlekedési stílusa, magatartása az utakon. A harmadik tényező a gépjármű műszaki állapota, karbantartása. Read the rest of this entry »

Hatékony autómentés és szállítás

HVB Lízing

HVB Lízing

Léteznek napjainkban olyan remek cégek, amelyek valóban nagy segítséget jelentenek az emberiségnek. Nagyon hasznos a HVB Lízing is, ami már évek óta autómentést, autószállítást és visszfuvart biztosít az autótulajdonosok számára. A cég sokéves tapasztalattal és modern felszereléssel rendelkezik, így az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy autójukat jó kezekbe adják. Erről még az is biztosítja őket, hogy ez a cég nemcsak hazánkban, hanem Európa egész területén nyújt szolgáltatásokat. Read the rest of this entry »

Volvo modellek kedvező áron!

Volvo modellek

Volvo modellek

Tudom, hogy milyen érzés az, amikor végre megszerezzük jogosítványunkat. Minden álmunk, hogy saját autónkat vezethessük. Ha pedig sikeresen összegyűjtöttük rá a pénzt, akkor nincs más hátra, mint kiválasztani a hozzánk leginkább illő személy gépkocsit. Sajnos nem mindenki van azzal tisztában, hogy mit érdemes megnézni egy autón a megvásárlása előtt, ezzel én is így voltam. Mivel nem tudtam senkire számítani ebben a témában, így felkerestem a http://dunaauto.hu/volvo oldalt, ahol kikértem egy szakértő véleményét, aki egyértelműen a Volvo modellekre hívta fel figyelmemet. Read the rest of this entry »

Autójavítás, a legjobb ajánlatok

Autószerviz

Autószerviz

Az emberek többsége napjainkban hajlamos már a legkisebb problémával szakemberhez fordulni. Ez nem is rossz, hiszen ha elejét veszik egy dolognak, akkor sok kellemetlenségtől szabadulhatnak meg. A metaautoszerviz.hu oldalán is a futómű javítás folyamatánál tanácsolják, hogy mindent javíttassanak meg, még akkor is ha kicsinek vélik a problémát. A kerék meghibásodása akkor lehet nagymértékű, ha kátyúba hajtunk autónkkal, illetve ha padkának ütközünk. Természetesen ezek mellett megemlítendő az is, ha a kormány jobbra vagy balra húz. Read the rest of this entry »

A nyári gumi fontos adatai

Minőségi nyári gumi!

Minőségi nyári gumi!

Minden abroncs felületén láthatunk néhány jelzést, amelyek a fontos tulajdonságokra utalnak. Az első szám, amivel találkozhatunk az abroncs felületén a szélesség, majd ezután következik a magasság. Ezután egy betű és számkombinációval találkozhatunk, ami az átmérőre utal. Az átmérő jelzése mellett látható a terhelés adata, majd utolsóként egy betűt láthatunk, ami a sebességet jelenti. A nyári gumi defekttűrő funkcióval is megvásárolható. Read the rest of this entry »

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás