Agrár Széchenyi Kártya áll a mezőgazdászok rendelkezésére

Az Agrár Széchenyi Kártya segít rendezni a számláit

Magyarországon viszonylag sok mikro-, kis- és középvállalkozás található, ami kétségtelenül igen hasznos, mind az egyének szemszögéből nézve, mind az ország tekintetében.

Azonban sajnos előfordulhat, hogy pillanatnyilag nehéz anyagi helyzetbe kerül a vállalkozás, amit ha nem sikerül rövid időn belül megoldani, akár felszámolásra is kerülhet a sor. Az Agrár Széchenyi Kártya ilyen esetekben hivatott segítséget nyújtani. Mit is takar pontosan és miként igényelhető ez a kártya? Az MKB Bank ajánlatai között található meg. Tulajdonképpen egy hagyományos bankkártya és egy hitelkártya előnyeit egyesíti. A segítségével olyan kiadásokat lehet fedezni, amelyek az adott vállalkozás keretein belül merülnek fel.

Olyan vállalkozások vehetik igénybe, akik mezőgazdasági termékek előállításával, forgalmazásával vagy feldolgozásával foglalkoznak, erdő-, vad-, illetve halgazdálkodás keretein belül dolgoznak. Az Agrár Széchenyi Kártya az illetékes VOSZ irodákban, illetve kamarai irodában kérelmezhető, a szükséges dokumentumok benyújtásával.