A túlméretes szállítás engedélyekhez kötött

túlméretes szállítás
Túlméretes szállítás

A fuvarozásra szigorú törvényi szabályozások vannak érvényben, amiket, ha nem tart be valaki, akkor komoly büntetéseknek nézhet elébe. Ráadásul ezek a rendeletek országonként változnak, így nemzetközi szállítmányozás esetében komoly tervezésre és előkészületekre van szükség.

A túlméretes szállítás még inkább megbonyolíthatja a helyzetet, mert további engedélyek is kellhetnek ahhoz, hogy a tervezett úton haladhasson végig a jármű. Az is lehet, hogy át kell szervezni a dolgot, mert valamelyik útszakaszon nem hagyják jóvá a túlméretes szállítás lebonyolítását, ezért mindenképpen elég időt kell hagyni arra, hogy minden papírt beszerzésre kerülhessen.

Szerencsére, ha egy tapasztalt csapatot kér fel a feladatra, akik az ügyintézés részét is vállalják, akkor nem Önnek kell fájjon a feje emiatt. Amennyiben több sikeres túlméretes szállítás is szerepel a referenciáikban, akkor már biztos tudják, hogy miként kell eljárni, és hogyan lehet hozzájutni a leghamarabb a szükséges iratokhoz. Amint egyezteti velük az Ön igényeit, azonnal nekilátnak minden apró részletet kidolgozni, hogy zökkenőmentes legyen az együttműködés.