A Széchenyi program miatt nagyon megnőtt a vállalati hitelkínálat

Vállalkozók számára
Vállalkozók számára

Vállalkozást szeretne indítani, de hiányzik a szükséges összeg? Beruházási és fejlesztési hitelek iránt érdeklődik a növekedés és a nagyobb anyagi biztonság megteremtése érdekében? A jó ötlet ma már korántsem elég ahhoz, hogy sikerüljön boldogulni az üzleti életben, hiszen pénz is kell hozzá. Most kifejezettem sok hitellehetőség kínálkozik a vállalkozók számára, s e helyzetben a Széchenyi program is központi szerepet tölt be.

A szakemberek a beruházási és fejlesztési hiteleket kifejezetten akkor ajánlják, ha vállalkozást növelni, bővíteni szeretnénk, és ehhez hiányzik a megfelelő anyagi háttér. Az új telephely létesítése, vagy a meglévő fejlesztése, korszerűsítése rengeteg pénzbe kerülhet, amihez jól jön a hitelintézetek kínálta lehetőség. Hasonló a helyzet akkor is, ha a gépparkot, a berendezéseket szeretnénk lecserélni, hiszen ez is jelentős összeget tehet ki már egy kisebb üzem esetében is.  Arra is lehetőség nyílik, hogy más banknál levő hitelek kiválthatóak legyenek, s ez által a pénzügyek jobban átláthatóvá váljanak, és akár a havi törlesztő is csökkenhet.

A szabad felhasználású ingatlanfedezet mellett nyújtanak lehetősége a vállalkozóknak a pénzhez jutásra. Nagy előnye ennek a hitelezési formának, hogy a vállalkozónak semmilyen módon nem kell igazolni a bank felé, mire költötte az igényelt összeget. Mindezeken felül vállalati lízing, forgóeszköz hitel, folyószámlahitel és Széchenyi kártya is rendelkezésre állnak ahhoz, hogy sikerüljön vállalkozóként is boldogulni a hazai piacon.